Wij ontzorgen uw ICT afdeling

Afvoeren oude hardware voor bedrijven

Wij werken snel, betrouwbaar en veilig

Voor veel bedrijven en grote organisaties komt er om de zoveel tijd een flink probleem tevoorschijn bij de ICT afdeling. Namelijk, het afvoeren van de oude ICT hardware. Bij bedrijven wordt vaak om de zoveel jaar nieuwe apparatuur aangeschaft, zodat iedere medewerker optimaal kan blijven presteren en niet afgeremd wordt door een trage, oude computer. Maar bij deze wisseling van de dienst komen dus tientallen laptops, computers en randapparatuur zoals hardeschijven of toetsenborden ineens vrij. Niemand gebruikt ze meer, en het is voor bedrijven erg lastig om van deze hardware af te komen voor een goede prijs. Bij computerzaak.nl maken we hier ons werk van! Het afvoeren van oude ICT apparatuur is door onze service zo gepiept, waardoor uw bedrijf en uw ICT afdeling zich weer volledig kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

Contact opnemen

Afvoeren van grote partij gebruikte hardware

Zoekt u een betrouwbare opkoper voor uw gebruikte laptops? Wij zijn sinds de oprichting in 2017 erg succesvol geweest in het inkopen van grote hoeveelheden hardware. We zien namelijk dat er nog altijd erg veel apparaten onnodig worden weggegooid, en in veel gevallen blijft de apparatuur zelfs gewoon in een stoffige oude kast op kantoor liggen. Door al deze apparatuur te hergebruiken, door te refurbishen of recyclen, kunnen we onze stapel met elektronisch afval ontzettend veel verkleinen. Als bedrijf of organisatie kunt u hier een steentje in bijdragen door uw oude hardware te laten afvoeren, waardoor wij mensen blij kunnen maken met voordelige hardware.

Informatie aanvragen

Inkopen van oude hardware voor bedrijven

Waar een computer of laptop voor uw bedrijf misschien overbodig is, kan een individu er nog enorm veel waarde aan hechten. Wij komen uw oude hardware ophalen, om ze vervolgens een nieuw leven te geven bij iemand anders. We halen de hardware op, om vervolgens per product te beoordelen wat voor waarde er nog uit te halen valt. Door dit nauwkeurige proces bent u verzekerd van de maximale inkoopwaarde. De laptops of computers worden refurbished, wat betekent dat we ze uitgebreid controleren op schade en waar nodig opknappen. Om te voldoen aan de AVG-wetgeving zullen we met speciale software alle gegevens van de harde schijven wissen. Dit voorkomt het risico op een enorme boete, en zorgt tevens dat het product weer als nieuw aanvoelt voor de volgende gebruiker!

Informatie aanvragen

Service – oude hardware afvoeren

Bij computerzaak.nl werken we erg flexibel en altijd op maat. Heeft uw organisatie nog een partij oude hardware staan? Dan kunnen we in simpel overleg, eventueel door gewoon wat foto’s te sturen, vaak al een inschatting geven van de waarde. Als u hiermee akkoord gaat, wordt de hardware zo snel mogelijk opgehaald met onze eigen transportservice. Dit bespaart uw bedrijf ook nog eens de logistieke en organisatorische ongemakken van de oude hardware afvoeren. Om zo open mogelijk te zijn over hoe we de waarde inschatten, stellen we hier een uitgebreid rapport van op. Zo weet u zeker dat u de maximale inkoopwaarde krijgt voor uw oude hardware. De creditfactuur betalen we altijd snel uit, waardoor u snel en makkelijk van al uw oude hardware af bent – en uw bedrijf weer 100% kan focussen op belangrijke zaken!

Oude hardware laten afvoeren?

Wilt uw bedrijf dus oude hardware laten afvoeren? Bij computerzaak.nl hebben we hier de juiste capaciteiten voor. Zo beschikken we over professionele software om uw data veilig te verwijderen en komen we de oude apparaten ophalen met onze eigen transportdienst. Door uw oude hardware te laten refurbishen en recyclen doet u niet alleen uw bedrijf een plezier; ook bespaart u tientallen kilo’s onnodig elektronisch afval, en de volgende eigenaar van uw hardware zal erg blij zijn met uw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bij computerzaak.nl staan we open voor een gesprek, waarbij we altijd snel een oplossing op maat kunnen bieden!

Contact opnemen