Leveren van refurbished hardware

Refurbished ICT Hardware leveren

Duurzaam en bewust hardware kopen

Wij zijn er voor bedrijven en organisaties die graag milieubewust om willen gaan met hun eigen technologie. Bij een duurzaam ICT beleid hoort natuurlijk dat uw bedrijf gebruikte computers en laptops niet zomaar weggooit, maar eerst kijkt naar de mogelijkheden tot recycling, refurbishing en zelfs upgrading, om de apparatuur weer een tijdje vooruit te laten gaan. Maar ook het inkopen van refurbished hardware kan een grote stap zijn richting een sterk verminderde voetafdruk van een bedrijf.

Contact opnemen

Levering grote partijen refurbished hardware

Veel bedrijven doen hun best om bewust om te gaan met hun gebruikte apparatuur. We zien dat er steeds meer computers worden gerefurbished, gerecycled of geupgrade om toe te werken naar een circulair gebruik van ICT hardware.

Het lastige gedeelte voor veel bedrijven is echter de inkoop van grote partijen hardware op een milieubewuste en economisch verantwoorde wijze. Wij zijn een betrouwbare leverancieer voor deze bedrijven, door het leveren van grote partijen refurbished hardware makkelijk te maken. Wij kunnen grote aantallen refurbished zakelijke computers leveren van eenzelfde model, waardoor uw medewerkers bijvoorbeeld allemaal met een ander systeem komen te zitten.

We leveren zakelijke refurbished hardware aan bedrijven en organisaties, die er nog prima een aantal jaren gebruik van kunnen maken. Kunnen wij uw bedrijf helpen ook bij te dragen aan de circulaire economie rondom de IT-sector? Iets wat de wereld momenteel erg goed kan gebruiken.

Informatie aanvragen

Deskundig advies voor levering refurbished IT hardware

Om een circulair gebruik van IT hardware te stimuleren, werkt computerzaak.nl al jaren samen met bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in een duurzame opzet van hun apparatuur. Zo denken en helpen we niet alleen mee bij het aanschaffen van refurbished hardware; ook helpen we u met een keuze als u wel voor nieuwkoop gaat, of bij een aanbesteding voor refurbished ICT hardware. Zo kunnen we u met behulp van life cycle thinking helpen om de meest duurzame, milieubewuste keuze te maken door hardware aan te schaffen met een lange levensduur. Aan het eind van de levensduur wederom samen kijken naar de mogelijkheden tot recycling, refurbishing of upgrades om de apparatuur wat langer mee te laten gaan.

Uitgebreide garantie en service

Naast de standaard garantie van 1 jaar bieden wij voor bedrijven de mogelijkheid de garantie te verlengen to wel 3 jaar, daarnaast zijn ook uitgebreide service afspraken en support mogelijk. Met refurbished hardware heeft u dus dezelfde garantie en service als bij nieuwe hardware!

Informatie aanvragen

Duurzame levering van IT hardware

Wij zijn er voor alle bedrijven die graag willen verduurzamen in de ICT-sector. Of het nou gaat om refurbished computers, het leveren van een partij refurbished laptops of de bijbehorende hardware gaat. Wij denken graag met uw bedrijf mee, om zo duurzaam gebruik van IT-hardware en een circulair gebruik van computers en laptops te bevorderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen via onderstaande knop. Een van onze deskundige adviseurs zal spoedig contact met u opnemen, om het proces toe te lichten.

Contact opnemen