Uw leverancier voor refurbished laptops

Zoekt u een leverancier voor refurbished laptops?

Circulair gebruik van IT hardware zonder extra kosten

Als bedrijf maakt u, zoals vrijwel alle andere bedrijven, waarschijnlijk veel gebruik van IT hardware. Zo zijn laptops een groot deel van de ICT-inboedel van de meeste bedrijven. Laptops zijn erg krachtige en nuttige apparaten, die ook nog eens flexibel genoeg zijn om ze mee te kunnen nemen. Dit alles maakt ze de ideale apparaten voor medewerkers van kantoren en vele andere soorten bedrijven. Maar is het nodig om laptops en andere hardware jaarlijks of tweejaarlijks te vervangen? En hoe kunnen we er samen voor zorgen dat uw bedrijf bijdraagt aan een circulair gebruik van IT hardware, zonder dat u daar extra kosten van ondervindt?

Contact opnemen

Refurbished laptops laten leveren

Wij denken graag met uw bedrijf mee, en zijn al jaren een grote speler in refurbished laptops leveren aan zowel particulieren als grote organisaties en doen mee aan aanbestedingen. Hierdoor hebben we veel kennis opgedaan over het geoptimaliseerd werken met refurbished hardware, en kunnen we ook voor uw bedrijf wat betekenen op het gebied van milieubewust en duurzaam omgaan met laptops en computers. Zo nemen wij vele onzekerheden weg bij het aanschaffen van refurbished laptops in grote partijen, op onder andere het gebied van transport, garantie en kwaliteit.

Informatie aanvragen

Voordelen van refurbished zakelijke laptops – garantie

Om een vertrouwde service aan uw medewerkers te kunnen bieden, hebben we bij computerzaak.nl natuurlijk een aantal beloftes en zekerheden waar u en uw bedrijf op kunnen rekenen. Één van de grootste twijfels die zowel particulieren als organisaties vaak hebben bij het laten leveren van een partij refurbished laptops, is de zekerheid op kwaliteit. Dit is bij computerzaak.nl echter geen probleem!

Wij bieden namelijk een standaard garantie van een jaar, die in overleg zelfs uit te breiden is tot 3 jaar. Dit gaat dus zelfs voorbij de gemiddelde levenscyclus van een zakelijk gebruikte laptop, waardoor u nooit in een periode van onzekerheid komt te zitten omtrent uw bedrijfshardware.

Kwaliteit en service van de refurbished hardware

Hoe wij deze zekerheid dan kunnen bieden? Dat komt bij computerzaak.nl niet zomaar ergens vandaan. Alle refurbished laptops die we bieden aan bedrijven en organisaties, zijn een volledig proces ondergaan om de kwaliteit hiervan te verzekeren. De laptops zijn gecontroleerd, getest en gereinigd. Waar nodig hebben we onderdelen vervangen of zelfs geupgrade, om de levensduur van de laptops te optimaliseren.

Informatie aanvragen

Transport en service van computerzaak.nl

Om zo’n grote hoeveelheid laptops te leveren aan uw bedrijf of medewerkers, kan natuurlijk ook voor logistieke problemen zorgen. Dit verhelpen we met onze eigen transportservice voor het ophalen van uw oude computers, waardoor we u alle zorgen op het gebied van logistiek ontnemen. Verder zijn ook uitgebreide service contracten mogelijk, waarbij alles bespreekbaar is. Zo bent u, en is uw bedrijf, gegarandeerd van een flexibele en voordelige IT hardware service, waarbij u ook nog eens bijdraagt aan een milieubewust en circulair gebruik van laptops!

Contact opnemen