Uw leverancier voor partijen refurbished laptops

Zoekt u een partij refurbished laptops?

Circulair vervangen van grote hoeveelheden laptops

Als bedrijf is het om de zoveel jaar vervangen van grote hoeveelheden laptops een terugkerend probleem. Niet alleen kan dit zorgen voor hoge kosten, maar ook is het op organisatorisch gebied een flinke klus. Om kosten en hoofdpijn voor uw bedrijf en dien medewerkers te besparen, kunt u kiezen voor het inkopen van partij laptops bij computerzaak.nl. Wij denken graag mee met uw eisen en wensen, waardoor we altijd een passende oplossing in huis hebben voor iedere organisatie. Daarnaast draagt u op deze manier bij aan een circulair gebruik van uw ICT hardware, doordat we ook bij kunnen springen in het opkopen van de oude hardware. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en zekerheden die we bieden? Lees dan vooral nog even door!

Contact opnemen

Partij refurbished laptops leveren

Een grote hoeveelheid refurbished hardware aanschaffen is een gigantische kostenpost voor organisaties. Daarnaast is het logistieke gedeelte van dit hele proces ook een uitdaging waar veel bedrijven niet op zitten te wachten. Onze experts hebben al jaren ervaring met dergelijke processen om laptops en andere IT hardware te vervangen, en daarom helpen we uw bedrijf hier graag mee bij de aanschaf van een partij laptops.

De laptops die we leveren, zijn allemaal refurbished laptops. Dit betekent dat ze al eerder gebruikt zijn, maar dankzij een uitgebreid proces van controles, eventueel reparaties en reiniging dezelfde garantie hebben als nieuw gekochte laptops – maar dan voor een veel lagere prijs. Zo krijgt uw organisatie alle voordelen van gebruikte hardware, maar dan met de zekerheid die u verwacht bij nieuwkoop.

Informatie aanvragen

Laptops leveren met uitgebreide garantie

De garantie die we standaard bieden bij grote partijen laptops is een jaar. Mocht u van plan zijn om uw hardware langer in te zetten, dan vinden we dat een ontzettend goed idee – en daarom is het ook mogelijk om deze garantie uit te breiden tot maar liefst 3 jaar! Hiermee kunt u dus zo lang u de hardware in gebruik heeft, rekenen op dezelfde garantie als bij nieuw ingekochte laptops. Zo bespaart u enorm veel geld, en draagt u ook uw steentje bij aan een circulair gebruik van laptops. Want hoe langer u kunt doen met uw bedrijfshardware, hoe kleiner de impact op het milieu. Zo bespaart u ontzettend veel elektronisch afval, terwijl het ook financieel voordelig voor uw organisatie is.

Wilt u IT apparatuur aanschaffen? Overweeg dan ook vooral refurbished!

Informatie aanvragen

Uitstekende service bij levering

Bij het zoeken naar een leverancier voor grote partijen laptops krijgt u bij computerzaak.nl niet alleen de beste prijs. Wij kunnen korte lijnen houden met uw ICT afdeling, om te assisteren op het gebied van dataoverdracht. Maar ook hebben we onze eigen transportdienst om de logistieke zorgen van uw organisatie weg te nemen. Het inkopen van grote hoeveelheden laptops wordt op deze manier dus wel heel erg makkelijk. Daarnaast doet uw organisatie iets goeds voor de wereld, en geeft u gebruikte laptops een tweede leven zonder daar ook maar enig nadeel van te hebben. Benieuwd wat we kunnen doen voor uw bedrijf? Dan kunt u hieronder contact opnemen voor een open gesprek over de mogelijkheden.

Contact opnemen