Wilt u een partij laptops verkopen?

De oplossing voor het verkopen van een partij laptops

Maximale inkoopwaarde en 100% veilig

Bij computerzaak.nl helpen we graag bedrijven die iets willen bijdragen aan een circulair gebruik van hardware. Ook het inkopen van grote partijen laptops komt daarbij aan de orde. Veel bedrijven vervangen hun ICT hardware om de zoveel jaar, en daardoor komen ze sporadisch met een probleem te zitten. Wat te doen met alle gebruikte hardware? Het is lastig om grote partijen laptops te verkopen, zeker als ze al een tijdje veel gebruikt zijn. Maar niet bij computerzaak.nl!

Wij zijn een van de grootste spelers op het gebied van refurbished hardware in Nederland, en helpen u graag om voor een goede prijs van uw bedrijfshardware af te komen. Wij beoordelen alle apparatuur individueel, en kijken dan naar een passende oplossing. Zo refurbishen we waar mogelijk, en anders zorgen we voor een optimaal recyclingproces in de te verkopen laptops.

Contact opnemen

De voordelen van het verkopen een partij laptops

De oude hardware van uw organisatie weggooien is natuurlijk geen goed idee. Dit om meerdere redenen. Ten eerste zit er vaak nog veel waarde in de gebruike IT hardware, ook als het al enkele jaren oud is. Ten tweede kunt u door verkoop van een grote partij laptops ook een hoop goed doen voor het milieu. Bij computerzaak.nl kunt u uw partij laptops verkopen, waarna het merendeel van de computers weer hergebruikt zal worden door particulieren of andere bedrijven. Niet alleen geeft u hiermee een tweede leven aan de hardware, ook zorgt uw bedrijf ervoor dat er minder laptops nieuw verkocht worden – dit is een ontzettend goede ontwikkeling om onder andere de gigantische berg elektronisch afval tegen te gaan.

Informatie aanvragen

100% veilig verkopen van zakelijke laptops

Als u uw bedrijfslaptops verkoopt, heeft u misschien twijfels over veiligheid. Zo kan er uiteraard een hele hoop gevoelige data op deze apparaten staan, zoals wachtwoorden, gevoelige informatie over medewerkers en klanten en nog veel meer.

Als een harde schijf op normale wijze gewist wordt, betekent dit niet dat alle data die er op stond niet meer toegankelijk is. Met sommige programma’s is het mogelijk om deze data alsnog te achterhalen. Maar door de speciale en internationaal gecertificeerde software die we hiervoor gebruiken bij computerzaak.nl, kunt u er op gerust zijn dat uw data niet in handen kan komen van de volgende gebruiker van uw hardware. Dit zorgt voor een veilige overdracht van uw grote partij laptops aan de volgende gebruikers!

Informatie aanvragen

Grote hoeveelheden laptops verkopen?

Bent u benieuwd naar wat uw hardware nog waard is? Of heeft u nog oude apparatuur liggen met data die gewist moet worden? Neem dan contact met ons op. Wij bepalen vrijblijvend de maximale inkoopwaarde. Onze medewerkers nemen de apparatuur in en nemen het totaal proces voor u uit handen.

Contact opnemen