Wij zijn gespeciliseerd in refurbished

Wilt u refurbished IT apparatuur aanschaffen?

Duurzaam begin bij de inkoop

Wilt u als bedrijf verduurzaam? Dit begint natuurlijk bij de inkoop. Ook bij het nieuw aanschaffen van ICT hardware is refurbished een prima keuze. Wij leveren onze hardware met tot wel 2 jaar garantie en natuurlijk uitstekende service. Want we weten als geen ander hoe veel problemen het aanschaffen van goede ICT apparatuur voor uw medewerkers kan opleveren. Niet alleen omdat het af en toe niet meer werkt – ook is het lastig om om de zoveel jaar te zorgen voor een betaalbare en goed werkende selectie van nieuwe IT apparatuur. Wij werken al jaren samen met allerlei soorten bedrijven, om ze te voorzien van de beste kwaliteit IT apparatuur. Tevens hanteren we hierbij altijd een zo goed mogelijke prijs voor uw organisatie. Hoe we te werk gaan en wat onze drijfveren zijn? Lees vooral nog even verder!

Contact opnemen

Refurbished IT met service en garantie

IT apparatuur aanschaffen doet u natuurlijk alleen als het betrouwbaar is en van goede kwaliteit. We bieden een standaard garantie van een jaar op alle hardware – echter is deze garantie uit te breiden tot een duur van tot wel 2 jaar! Zo lang de garantie loopt, zijn de servicemogelijkheden flexibel bespreekbaar. We werken graag samen met uw organisatie aan servicecontracten die we in goed overleg opstellen. De eisen van uw medewerkers en de benodigdheden van uw organisatie staan altijd op prioriteit nummer 1. Zo garanderen we gedurende de hele serviceperiode dat uw medewerkers tevreden zijn met de ingekochte laptops en computers die ze van ons krijgen!

Informatie aanvragen

Duurzaam investeren in IT apparatuur

Wij werken uitsluitend met refurbished hardware. Voor uw bedrijf brengt dit een hoop voordelen met zich mee bij de inkoop van ICT hardware. Wij zijn in staat om grote partijen laptops en computers te leveren, die aan verschillende wensen en eisen voldoen. Refurbished zakelijke laptops en computers leveren voor al uw medewerkers is voor ons geen enkel probleem! Alle hardware die u bij ons inkoopt, is 100% refurbished. Dit betekent dat de laptops en computers eerder gebruikt zijn, maar door een uitgebreid refurbishing proces weer precies zo goed functioneren als toen ze net waren gekocht.

Informatie aanvragen

Waarom IT apparatuur aanschaffen bij computerzaak.nl?

Het aanschaffen van IT apparatuur bij computerzaak.nl is niet alleen erg voordelig voor uw bedrijf – het aankopen van onze laptops en computers is tevens een geweldige stap richting een duurzaam ICT beleid. Alle laptops en computers zijn immers eerder gebruikt, en uw bedrijf geeft ze zo een tweede leven. Heeft u ook nog computers en laptops waar uw bedrijf van af moet? Dan kunnen we daar natuurlijk ook goede afspraken over maken. Net zo graag als dat we uw bedrijfshardware leveren, kopen we uw hardware ook graag van uw organisatie over. Uiteraard kunt u daarbij de hardeschijven laten wissen.

Bent u benieuwd wat computerzaak.nl kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan graag contact op met één van onze experts. Wij begeleiden u met het hele proces en ontnemen u van alle (hardware-gerelateerde) zorgen!

Contact opnemen