Advies en ondersteuning bij het verkopen van ICT hardware

Inkoop ICT hardware

Volledige ontzorging

Wij werken al jaren samen met bedrijven en organisaties, om een makkelijk en snel verkoopproces van ICT hardware te garanderen. Het verkopen en inkopen van ICT hardware levert in de ICT-technische organisatie van bedrijven al genoeg stress op. Het kost veel tijd om alle hardware te controleren, om een geschikte prijs te vinden en om te checken of alles überhaupt nog werkt. En zeker met de recent ingestelde privacywetten, waardoor bedrijven grote boetes kunnen krijgen als computers (en diens harde schijven) met privacygevoelige data er op, worden verkocht zonder de data eerst volledig te verwijderen. Bent u of is uw bedrijf op zoek naar een partner voor inkoop ICT hardware? Wij hebben hier veel ervaring mee, en we helpen uw organisatie dan ook graag! Hoe we dit aanpakken, leggen we graag uit.

Contact opnemen

Totaal oplossing voorkomt datalekken

Als u al langer in het bedrijfsleven werkt, dan is de ICT sector om de zoveel jaar aan vernieuwing toe. De oudere laptops worden traag, de harde schijven raken vol en dit zorgt voor een vermindering in de werksnelheid van medewerkers. Het vervangen van de laptops en computers is duur, maar dit is niet per se het lastigste gedeelte. Want wat doet uw bedrijf met de oude ICT hardware die overblijft? Zomaar uw oude computers laten ophalen is niet mogelijk en ook dit via bijvoorbeeld Marktplaats verkopen is geen goede stap, omdat de harde schijven vol staan met gevoelige informatie. Naast dat dit datalekken van bedrijfsgeheimen kan veroorzaken, staan er ook boetes op het onzorgvuldig omgaan met privé gegevens. Verder is het lastig om de computers en laptops op waarde te schatten, en het logistieke proces, hoe pakt uw bedrijf dat aan?

Informatie aanvragen

Milievriendelijk en duurzaam inkopen

Wij werken al jaren samen met bedrijven die tegen die problemen aanlopen. En alle problemen bij het verkopen van oude ICT hardware, nemen we volledig weg bij uw organisatie. Zo hebben we onze eigen transportdienst, en komen we alle ICT hardware zelf ophalen. Vervolgens controleren we alle ICT hardware die we inkopen per apparaat, en kijken we goed naar de maximale waarde die we er uit kunnen halen. We kopen gebruikte ICT hardware in, en we streven ernaar om alle ingekochte hardware opnieuw op de markt te brengen. Als dit niet kan, recyclen we de hardware zo veel mogelijk voor grondstoffen – hierdoor halen we dus altijd de maximale waarde uit uw oude computers en laptops. Tot slot halen we uiteraard alle data van uw harde schijven, met software die speciaal is ontwikkeld om aan de strengste AVG-normen en wetten te voldoen.

Informatie aanvragen

Waarom uw ICT hardware verkopen aan ons?

Om het kort te houden: bij computerzaak.nl streven we ernaar om alle hardware te hergebruiken. Het kan gaan om refurbishing van IT apparatuur, waarbij we na een uitgebreid proces een volgende gebruiker blij maken met uw oude hardware. Als dit niet meer mogelijk is, bevat iedere computer nog materialen die gebruikt kunnen worden om nieuwe chips, hardeschijven en andere onderdelen van te maken. Dit alles bespaart een hoop verspilde grondstoffen en onnodig weggegooid elektronisch afval. Uw oude hardware verkopen bij computerzaak.nl is dus niet alleen goed voor uw bedrijf, dankzij onze scherpe prijzen en prettige service. Ook helpt u anderen aan goedkope laptops of computers mét garantie, en zorgt u goed voor de wereld om ons heen. Want voor iedere refurbished computer ligt er weer een aantal kilo minder elektronisch afval, en voor elke gerecyclede computer worden er minder kostbare grondstoffen verworven.

Contact opnemen