Aanbesteding bij aanschaf van refurbished ICT hardware

Aanbesteding van refurbished laptops

Verduurzamen bij de aanschaf van nieuwe hardware

Is er vanuit uw bedrijf belangstelling om uw IT-sector te verduurzamen? Het kan voor bedrijven en organisaties lastig zijn om duurzaam om te gaan met zowel de oude hardware als de nieuw aan te schaffen laptops. Bij computerzaak.nl helpen we bedrijven en organisaties graag om hun impact op het milieu zo klein mogelijk te houden, door bij te staan in de creatie van een circulair gebruik van uw hardware. Hier hoort niet alleen bij dat we gebruikte laptops inkopen, refurbishen en waar mogelijk doorverkopen aan de volgende gebruiker – ook verzorgen we op duurzame wijze de aanbesteding van refurbished laptops voor overheid, bedrijven en organisaties.

Contact opnemen

Voordelen refurbished laptops voor overheid, bedrijven en organisaties

De aanbesteding van laptops en andere IT gerelateerde hardware is altijd een grote kostenpost voor bedrijven. Niet alleen kost het veel tijd om dit te organiseren, ook is het aanbesteden van laptops vaak duur en zijn de kosten op lange termijn niet te voorzien. Het grootste voordeel van de aanbesteding van het leveren van refurbished laptops bij computerzaak.nl, is dan ook de lage prijzen en all-in service die we bieden. Alle laptops die we leveren aan uw organisatie, zullen refurbished zijn – waardoor een veel lagere prijs dus gegarandeerd is. En over garantie gesproken: computerzaak.nl biedt een standaard garantie van 1 jaar, die in overleg zelfs uit te breiden is tot 3 jaar!

Informatie aanvragen

Uitgebreid gecontroleerd, getest en gereinigd

De refurbished laptops die we bieden zijn namelijk niet zomaar tweedehands. Alle laptops die we inkopen zijn volgens een uitgebreid en gecertificeerd proces gecontroleerd, getest en gereinigd. Dat houdt niet in dat we er een doekje overheen halen, maar alle data van de vorige gebruiker wordt volgens internationale standaarden gewist.

Verder controleren we dus op mogelijke schade en mankementen aan de laptops, en grijpen we adequaat in als we vermoeden dat er zich in de toekomst mogelijk problemen kunnen voordoen. Bijvoorbeeld door beschadigde onderdelen te vervangen of te repareren. Hierdoor kan uw bedrijf rekenen op refurbished laptops van hoge kwaliteit, maar ook zorgt dit ervoor dat we zonder zorgen garantie kunnen bieden!

Informatie aanvragen

Logistiek en ondersteunende service

De service die we bieden als leverancier van refurbished ICT apparatuur houdt niet op bij het controleren en refurbishen van de hardware. We begrijpen natuurlijk ook dat de logistieke uitdaging om alle bedrijfslaptops te vervangen, veel hoofdpijn kan opleveren. Gelukkig hebben we bij computerzaak.nl een eigen transportservice, die uiterst flexibel is en uw bedrijf alle organisatorische problemen uit handen neemt.

In goed overleg kunnen wij met gemak service contracten opstellen, onder andere over de support die we kunnen leveren. Met de tientallen experts die bij computerzaak.nl rondlopen kunnen we altijd iets betekenen voor uw medewerkers, en daarin zijn we net zo flexibel als nodig.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen